Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

10 найбільш популярних вермутів у світі

Рейтинг найбільш популярних брендів вермуту світу 2019 року визначив журнал Drinks International у щорічному звіті про барну індустрію.

Шість із десяти брендів у рейтингу і перші три позиції – від італійських виробників. Очолює список виробник із Турина Cocchi, який увійшов до топ-3 у половині всіх опитаних упорядниками барів.

Drinks International додають, що Cocchi має всі шанси зберегти лідерство і в 2020 році, оскільки виробник очолив і паралельний рейтинг найбільш трендових вермутів.

  1. Cocchi;
  2. Antica Formula;
  3. Martini;
  4. Dolin;
  5. Noilly Prat;
  6. Cinzano;
  7. Mancino;
  8. Belsazar;
  9. Lustau;
  10. Del Professore;

Другу позицію серед трендів посів бренд Mancino, це пояснюють зростанням популярності виробника в Азії. 

Уперше до рейтингу увійшов німецький виробник Belsazar, який нещодавно придбали Diageo.


  • Упорядники Drinks International кажуть, що мають на меті є показати стан ринку і його динаміку за рік, а також його вплив на барну індустрії, а не дослідити точну кількість проданих напоїв.
  • При підготовці рейтингу використали інформацію, надану 106 барами по всьому світу. Критерієм додання бару до списку були «перемоги чи номінації на міжнародних конкурсах». Зокрема, це учасники списків The 50 World’s Best Bars і Spirited Awards, регіональних конкурсів, а також рейтингу міжнародних версій журналу Time Out.

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Cocchi