Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

$3 млн пожертвує барам Bacardi через коронавірус

Три мільйони доларів на підтримку барів, які постраждали від обмеження роботи через коронавірус, виділяє виробник Bacardi, інформує Business Wire.

«Це жахливо – спостерігати, як наші постійні партнери та друзі втрачають зароблене буквально за один день. Ресторанний бізнес, нічна економіка та сфера розваг призупинили роботу по всьому світу. Bacardi та наші бренди передають три мільйони доларів на фінансову допомогу людей, які опинилися на передовій індустрії у ці часи», – йдеться у повідомленні Bacardi.

Кошти перенаправлять від виробників рому Bacardi, вермутів Martini, горілки Grey Goose, джину Bombay Sapphire та шотландського віскі Dewar’s. Окремо, як повідомлялося раніше, пожертвування на мільйон доларів здійснив бренд текіли Patron, що також входить у портфоліо Bacardi.

«Bacardi – це сімейна компанія, і для нас бізнес завжди є особистим. Ми завжди кажемо, що любов до наших брендів будується в барах. І зараз наша черга довести цю любов. Наразі у нас може не бути відповідей на всі запитання, але ми віддані тому, щоб подолати кризу », – коментує виконавчий директор Bacardi Limited Махеш Мадхаван. «Це темні часи для барів і ресторанів, але я переконаний, що ми подолаємо їх, і люди повернуться з ізоляції з оновленою жагою жити повну», – додає керівник компанії.

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Bacardi