Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

50% китайців повернулися в заклади після скасування карантину

Близько половини громадян Китайської народної республіки повернулися до закладів громадського харчування після скасування жорстких карантинних заходів через спалах коронавірусу в країні, свідчить дослідження агенції CGA.

Головний висновок дослідження – мешканці Китаю розділилися у ставленні до повернення в ресторани і бари після карантину. Якщо 48% опитаних китайців уже встигли повернутися в заклад, то інша половина поки не планує відвідувати кафе, ресторан чи бар. 

Із 48%, що дали позитивну відповідь на запитання про відвідування закладу після карантину, більшість людей встигла вже кілька разів відвідати громадські місця та заклади. Утім, решта 50% здебільшого планує утримуватися від візитів до закладів ще принаймні упродовж місяця.

«Цей рівний поділ ринку, на якому похід у ресторан чи бар раніше був фундаментальною частиною буденного життя, ілюструє складний характер питання. Люди не поспішають повертатися в заклади, тому це підкреслює важливість безпекових заходів, які здатні переконати гостей повернутися в кафе і ресторани», – коментує виконавчий директор CGA Філ Тейт.

Агенція заснувала дослідження на основі опитування 2000 громадян КНР у Пекіні, Шанхаї, Ченду та регіоні Ухань, що стало епіцентром першого спалаху коронавірусу. 

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру