Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

54% закладів зменшили виторг у липні в порівнянні з торішнім показником – Poster

54% закладів в Україні зменшили виторг у перший тиждень липня в порівнянні з відповідним показником 2019 року. У половини ресторанів, барів і кав’ярень – спад на 30% і більше. Про це свідчить дослідження компанії Poster, що базується на даних клієнтів хмарної системи обліку.

Порівнюваний період: з 29 червня по 5 липня 2020 року і з 1 по 7 липня 2019 року. Більшість із закладів працюють в демократичному і середньому цінових сегментах, додають в Poster.

Poster базують дослідження на показника 550 закладів, які є клієнтами компанії Poster. Враховують заклади з тих України, де вже дозволена робота закладів.

Щоб оцінити наскільки великий вплив карантину на динаміку виторгу, в Poster також проаналізували обсяг продажів в цих закладів в 2018-2019 роках. Дослідження показує, що зростання виручки у закладах, які досліджували, через карантин сповільнилося більш, ніж в 15 разів.

Незважаючи на це, після відновлення роботи 81% закладів змогли зберегти або підвищити свій середній чек в порівнянні з торішнім липнем.

Найважчим місяцем для рестораторів став квітень: виторг у той місяць склав всього чверть від лютневої, відкритими залишалися тільки 32% закладів.

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру