Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

70 тисяч літрів спирту передав французькій владі Pernod Ricard: для боротьби з коронавірусом

70 тисяч літрів спирту передав французькій владі Pernod Ricard, виробник Jameson і Beefeater, повідомляє Business Wire із посиланням на компанію.

Спирт передали Laboratoire Cooper – провідному виробнику товарів для дому Франції, який виробляє гігієнічний гель на спиртовій основі. 

«Влада Франції вживає всіх заходів для боротьби з епідемією Covid-19, але представники сфери охорони здоров’я висловлюють занепокоєння щодо можливого дефіциту базових ресурсів на зразок санітайзерів для рук», – пояснюють рішення в Pernod Ricard.

У компанії стверджують, що пожертвуваного спирту вистачить на близько 1,8 окремих санітайзерів.

«Світ зустрічає загрозу великої пандемії, тому компанії мусять мобілізуватися і не лише надати найвищий рівень безпеки своїм працівникам, а й забезпечити колективні заходи – відповідно до своїх можливостей. Надаючи свої ресурси і виробничі потужності, ми підтримуємо співгромадян і місцеві органи влади», – коментує виконавчий директор Pernod Ricard Александр Рікар.

Окрім того регіональні підрозділи Pernod Ricard почали допомагати на місцях боротися з поширеннням пандемії. У Швеції виробник горілки Absolut почав передавати владі спирт. У США виробники віскі Rabbit Hole, Smooth Ambler і TX Whiskey почали виготовляти санітайзери. В Ірландії та Іспанії виробничі потужності Pernod Ricard також передали місцевій владі для виробництва спирту. 

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру