Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Анонс. Гест-бартендинг від команди одеського Flacon Bar у київському Hendrick’s Bar

Гостьову зміну проведуть у київському закладі Hendrick’s Bar бармени з одеського закладу Flacon Bar. Подія відбудеться у четвер, 3 червня.

«Уже у цей четвер команда бару Flacon увірветься за стійку Hendrick’s Bar аби здивувати вас своїм “ароматним” меню. Приходьте та спробуйте обрати свій коктейль, спираючись лише на аромати», – розповідають у Hendrick’s Bar. «Колеги везуть своє “ароматне” меню, за яким ви зможете обрати коктейль, використовуючи лише нюх», – додає бар-менеджер Hendrick’s Bar Надір Кучкаров

Гест у Hendrick’s стане початком туру Flacon Bar Україною, розповідає BAROUT співзасновник Flacon Владислав Романишин. «Це перша поїздка, за найближчі кілька місяців об’їдемо близько десяти міст. Далі у нас Харків, Дніпро, Львів, Миколаїв, з рештою локацій ще визначаємося», – каже Романишин.

Початок гостьової зміни у Hendrick’s на вулиці Хмельницького – у четвер, 3 червня о 20:00. У барі радять попередньо забронювати столик.


Flacon Bar – одеський заклад, який працює з 2020 року. Основа концепції – коктейлі, акцент у яких роблять на ароматичний профіль.


Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Hendrick’s Bar