Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Анонс. Команда київського Loggerhead у гостях в MAD Bars House у Львові

Команда київського коктейльного бару Loggerhead проведе гостьову зміну у форматі TakeOver у Buzz Bar у львівському закладі MAD Bars House – гестбартендинг відбудеться у четвер, 5 серпня.

«Loggerhead TakeOver – це новий формат подорожей команди бару Loggerhead, який кардинально відрізняється від класичного guest bartending. Loggerhead TakeOver передбачає повне занурення в атмосферу бару: ми привеземо велику частину атрибутики з наших київських стін, включаючи всі категорії коктейлів з меню. На події ви відчуєте історію та філософію “1BAR = 1ATM”», – розповідає співзасновник Loggerhead Артем Скапенко. який візьме участь в зміні разом із бартендерами Андрієм Нагнєєвим, Іваном Носком, Юрієм Соловеєм та Іваном Раком. 

О 16:00 команда Loggerhead влаштує лекцію для професійної барної спільноти Львова, а о 20:00 готуватиме коктейлі зі свого меню за стійкою Buzz Bar. Також привезуть фірмовий плейліст Loggerhead.


TakeOver – освітній проєкт від Loggerhead Brotherhood School. Раніше формат використали для поїздки команди Loggerhead до нідерландського закладу lying Dutchmen Cocktails та для гостьової зміни в одеському барі Flacon.

Раніше ми розповідали про гостьову зміну львівського MAD у київському Win Bar.

Коли: 

четвер, 5 серпня, 20:00

Де:

м. Львів, вулиця Шевська, 10

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Loggerhead TakeOver