Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Гід із повернення до барів після карантину створили Bacardi

Компанія Bacardi створила гід, який допомагає британцям підібрати коктейлі для повернення у бари після остаточного зняття обмежень.

Guide to Going Out (Again) розмістили на сайті Design My Night: компанія допомагає відвідувачам спланувати і підібрати заклади на вечір, залежно від бюджету та вподобань.

Разом із вченими з поведінки Bacardi розробила короткий тест, який допомагає розкрити тип відвідувача перед тим, як пропонувати йому перелік закладів, служб доставки та коктейлів.

Дослідження показує, що більшість британців можна розділити на три типи: The Slay at Home, The New Pragmatic та The Mix-A-Lot.

Відвідувачі першого типу схильні відпочивати вдома зі своїм найближчим оточенням, вони рідше приходять у заклади і непомітно зникають. За гідом Bacardi, таким відвідувачам найбільше підходять класичні коктейлі на кшталт Negroni, Daiquiri чи Espresso Martini.

Аудиторія типу The New Pragmatic спокійні, творчі та об’єднують навколо себе людей. Таким відвідувачам радять лонг-дрінки і твісти на класичні коктейлі.

Британці з типу The Mix-A-Lot люблять відвідувати багато закладів за ніч, знайомитися з новими людьми і танцювати. Їм найкраще підходять насичені та густі коктейлі, наприклад, твіст на Old Fashioned.


Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру