Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Бар Dogs & Tails переїхав на терасу ЦУМ. Він працює у новому Milk Bar

Заклад Milk Bar почав роботу в тестовому режимі у Центральному універмазі на Хрещатику в Києві. Серед особливостей третього кафе в Києві – найбільша з усіх Milk Bar площа, оновлене меню та панорама на Хрещатик з тераси. 

На терасі Milk Bar також працює коктейльний бар, де пропонують напої з коктейльної карти Dogs & Tails – іншого закладу рестораторки Анни Козаченко, що припинив роботу влітку.

«Ми сприймаємо цей ресторан як Milk Bar 2.0, адже готували цей проєкт із досвідом, який отримали за ці шість років», – розповідають The Village Україна у закладі.

«Основний виклик у цьому проєкті, як зробити так, щоб люди піднімалися на сьомий поверх торговельного центру. Ми взяли всі фішки, що люблять гості Milk Bar, зібрали їх в один конструктор, «прокачали», поліпшили й видали в новому ресторані», – розповідає автор проєкту, дизайнер Денис Беленко.

У новому Milk Bar дві барні стійки, одна розташована при вході, а інша – на терасі. У закладі працює колишня команда Dogs & Tails, готують близько 20 класичних та фірмових коктейлів. 

Наприклад, в асортименті класика Negroni (180 грн), Whiskey Sour (180 грн) і Sazerac (210 грн). Також готують фірмовий Bloody Mary, Mary by Dogs & Tails (179 грн) з пивом Guinness і горілкою Finlandia, настояній на пармезані. 

 З коктейльної карти:

Soup – 180 грн

The Rum Diary – 180 грн

Basil Daiquiri – 180 грн

China Gimlet – 190 грн

Lychee Martini – 190 грн

American Kiss – 195 грн

Rum Fashioned – 200 грн

Irish Sour – 200 грн

Aztec Leaves – 210 грн

Duchess – 220 грн

Наразі Milk Bar TSUM працює в тестовому режимі з 14:00 до 23:00, невдовзі планують перейти на графік роботи з 10:00 до 00:00.

Коли:

14:00–23:00 (тестовий режим)

Де:

м. Київ, ЦУМ, вулиця Хрещатик, 38

Телефон

067 006 0907

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка та фото: Костянтин Гузенко для The Village Україна