Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

«Гречка-шоколад» і «Рис-лайм»: бар у китайському стилі відкривають в Києві

Коктейльний бар Zijincheng («Заборонене місто») відкривають у Києві напроти НСК «Олімпійський». Бар працює на мінус першому поверсі кафе з китайською кухнею «Розкажи мені про Китай», офіційне відкриття відбудеться 18 вересня о 20:00.

У закладі кажуть, що побудували концепцію навколо «Забороненого міста», закритого міста китайських імператорів. До прикладу, в коктейльній карті є присвяти головним спорудам в імператорському місті: Палацу жіночого спокою й Палаті добробуту та довголіття.

Та пропонують напої не лише в китайському стилі. «Карту я б не відносив до глибокого занурення саме в китайську культуру, скоріше це мікс азійського стилю та певних локальних українських продуктів», – розповідає Barout бар-менеджер Zijincheng Костянтин Бойко

У меню закладу 16 авторських коктейлів за цінами від 128 до 188 гривень, по вісім для ресторану та бару. «Для китайців цифра вісім вважаєтся сакральною, тому вона у нас в великій пошані», – кажуть в Zijincheng.

Зокрема, пропонують «Ірис-молоко» (178 грн) – молочний панч на основі джину Tanqueray, настояному на чаї анчан, з рисовим сиропом і соком лимона. Також у меню коктейль «Кунжут-перець» (178 грн) із ромом Santiago de Cuba на сичуаньскому перці, вермутом Martini Bianco, кунжутною олією та соком лайма.

Окрім того, готують два види безалкогольних коктейлів («Рис-лайм», «Бамбук-морква») та класичні коктейлі.

 З коктейльної карти:

«Рис-лайм» – 128 грн

«Бамбук-морква» – 128 грн

«Арахіс-улун» – 138 грн

«Деревні гриби-грейпфрут» – 158 грн

«Манго-ліджі» – 178 грн

«Гречка-шоколад» – 188 грн

Zijincheng працюватиме в неділю, понеділок і вівторок у форматі видачі. У решту днів відчинятимуть двері з 18:00. Кафе, у свою чергу, працює щодня з 11:00 до 23:00. У барі будуть проводити вечірки й тематичні вечори, присвячені китайській культурі та побуту, додають в закладі.

Коли:

18:00-00:00 (з вівторка по суботу)

Де:

м. Київ, вулиця Велика Васильківська, 68


Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка та фото: «Розкажи мені про Китай»