Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Барбершоп-бар Tony Montana відкрили біля Золотих воріт

Заклад Tony Montana BarberBar, що поєднує формати барбершопу та коктейльного бару, відкрили на вулиці Лисенка біля Золотих воріт. 

«Tony Montana BarberBar – перш за все камерний заклад, який взяв собі за мету стати концентрованим осередком смаку, атмосфери та теплоти. У ньому ви не побачите стовпотворіння і не почуєте криків, лише душевні розмови та легку рок музику», – розповідають у закладі.

У барбершопі на 25 місць в будинку 1917 року працює повноцінний бар. Коктейльну карту умовно ділять на три частини. Перший блок з дванадцятьма авторськими напоями розробив міксолог та бренд-амбасадор Zubrowka Дмитро Бунін.

За другий блок відповідає шеф-бармен Tony Montana Владислав Буланий. «Ця частина має назву Good Old Classic та Rethinked Classic. Якщо GOC – це коктейлі, без яких важко уявити барну карту, то в RC – Владислав представив своє бачення тих коктейлів, які зазвичай в Україні готують неправильно: Bloody Mary, New Orleans Fizz, Zombie та інші», – каже власник Tony Montana Валентин Потураєв.  

Також у барі планують згодом запустити окремий блок коктейлів, які поєднуватимуть каву та алкоголь. Усі авторські коктейлі в карті – 150 гривень.

Підписуйтеся на Barout у Telegram – збираємо всі головні новини і тексти про барну культуру

Адреса: вулиця Лисенка, 1

Режим роботи: 16:00-23:00 (з неділі по середу), 16:00-02:00 (з четверга по суботу)

Обкладинка та фото: Tony Montana BarberBar