Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Бари і ресторани Британії закривають на місяць. Уряд ввів другий локдаун

Другий локдаун у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії оголосив прем’єр-міністр Боріс Джонсон, повідомляє The Guardian.

Нові карантинні заходи оголосили на чотири тижні до 2 грудня. Серед правил локдауну: закриття всіх ресторанів, барів, пабів і розважальних закладів, а також бізнесів, які вважаються «необов’язковими». Заклади громадського харчування можуть продовжувати роботу тільки на доставку та самовивіз.

Уряд закликав громадян Британії за можливості залишатися вдома і працювати дистанційно, залишаючи дім лише за поважними причинами: з метою освіти, купівлі продуктів чи медичної потреби.  

«У мене немає жодних ілюзій щодо того, наскільки складним це буде для бізнесу, якому вже довелося перенести стільки страждань протягом року. І за це мені дуже, дуже шкода. […] Але ми повинні діяти невідкладно, щоб уникнути осіннього піку», – коментує прем’єр Джонсон.

У вівторок, 3 листопада уряд опублікує повний список положень нового локдауну. Очікується, що парламент схвалить нові заходи в середу, 4 листопада.

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру