Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Bayadera Group відкрила перший магазин-склад алкоголю: Wine Wine біля палацу «Україна»

Магазин-склад вина та міцних напоїв Wine Wine by Winehouse почав роботу на вулиці Предславинській біля станції метро «Палац “Україна”». Це перший магазин у новому форматі від найбільшої алкогольної компанії Східної Європи Bayadera Group.

«Ідея нового формату – змінити модель покупки вина в Україні. Хочемо перевести покупців від “поповнення залишків” до “формування домашніх запасів”. Тобто замість покупки по одній пляшці до вечері кілька разів на тиждень/місяць формувати вдома запас – так само, як ми робимо із продуктами чи побутовою хімією», – розповідають Barout у магазині.

Додають, що українські споживачі до вже готові до цього переходу: «Про це свідчать, наприклад, успішні акції типу 1+1 чи кейсові продажі вина». До «поповнення запасів» у Wine Wine спонукатимуть «дуже низькою ціною при купівлі шести і більше одиниць будь-якого товару». Таким чином на кожен напій у магазині буде дві ціни: роздрібна та оптова зі знижками до 30%.

Міцні напої у Wine Wine продають від брендів на зразок Johnnie Walker, Hennessy і Jagermeister, а вино –від «заводських надійних блендів з Іспанії чи Італії за 60 грн до рідкісних теруарних вин, які виробники продають за квотами».

«Поки ми працюємо в тестовому режимі. У повну силу запрацюємо, коли запустимо інтернет-магазин та дегустаційну залу – до кінця
вересня», – кажуть у магазині.

Наступний крок Wine Wine – запуск онлайн-магазину та доставки, яка буде покривати район навколо магазину-складу. У магазині планують розширити мережу у Києві до десяти локацій, а тоді вийти на міста-мільйонники.


Адреса: вулиця Предславинська, 47
Режим роботи: 11:00-21:00
Facebook


Обкладинка: Wine Wine