Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Безалкогольні міцні напої та натуральні інгредієнти: тренди 2022 року за версією Bacardi

Головні тренди в барній індустрії та коктейльній культурі 2022 року назвали у щорічному звіті Bacardi Limited.

Серед ключових трендів – продовження розвитку категорії напоїв преміум-класу, а також коктейлі у металевих банках, безалкогольні міцні напої, цитрусові і пряні смаки та орієнтованість на екологічність і натуральність напоїв.

«Оскільки 2022 рік приносить нові перспективи, люди збираються разом із сильним бажанням “зробити моменти важливими” […] Сьогодні світ потребує не повернення до “нової нормальності”. Замість цього ми зіграємо свою роль у створенні «нового надзвичайного», – коментує Тоні Летам, виконавчий віце-президент і фінансовий директор Bacardi.

Продажі алкоголю у США зростають завдяки електронній комерції: за даними Bacardi, 65% споживачів користуються онлайн-сервісами для покупки алкоголю.

У наступному році гіперлокальна доставка стане більш популярною через прагнення споживачів шукати більш стійкі рішення. За даними Bacardi, переважна більшість людей готові платити більше за етичні та екологічні бренди напоїв.

Зростає кількість споживачів, які обирають безалкогольні та слабоалкогольні міцні напої. Свідоме споживання алкоголю також вплинуло на тренд натурального алкоголю: третину людей у США і половина у Британії враховують натуральні інгредієнти при виборі коктейлів.

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру