Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Усі тренди в одній новині: це безалкогольні шоти з канабідіолом

Безалкогольні шоти з канабідіолом вивів на британський ринок виробник Oto, пише The Spirits Business.

«Це нові способи інтегрувати канабідіол у щоденні ритуали людей. Таким чином ми хочемо визначити позитивний вплив натуральних інгредієнтів і ботанікалів», – цитує видання співзасновницю Oto Джемму Колао. Керівниця компанії додає, що вважає напої «простим і приємним способом отримати ідеальну дозу канабідіолу».

В Oto кажуть, що шоти сприяють розслабленню та фокусуванню. Їх можна куштувати просто так або у складі коктейлів. Наразі доступні три види напою – з ківі, грейпфрутом і лемонграсом.

Шоти Oto називають веганськими: при їх виробництві не псували природу, а виготовлені вони були за допомогою етичного виробництва.

Кожен шот коштує 7 фунтів. Раніше Oto спеціалізувалися на концентрованій олії на основі канабіодіолу.


Канабідіол – це канабіноїд, який міститься у рослинах родини конопляних. На відміну від іншого складника канабісу тетрагідроканабінолу, він не викликає психоактивних реакцій у людини.

В Україні виробництво, продаж та зберігання канабідіолу наразі заборонено. У різних формах продаж речовин на основі CBD дозволено у США, Канаді та Великій Британії. У Європейському Союзі з 2019 року канабіодіол вважають «новим видом харчування».


Обкладинка: Oto