Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Це батончик, який знижує вплив алкоголю

Протеїновий батончик Sobar, який знижує рівень алкоголю в організмі, випустили в США.

«Sobar – це не просто ще один протеїновий батончик. […] Більшість людей, які куштують Sobar, не можу повірити, наскільки чистим, гнучким і приємним є смак батончика», – пишуть у виробника Zeno Functional Foods.

Відео Sobar

«Якщо ви споживаєте алкоголь на голодний шлунок, то спиртне швидко потрапляє у тонку кишку, де миттєво засвоюється. Це може привести до стрибка у рівні алкоголю в організмі. У свою чергу, натуральні інгредієнти Sobar покликані відкласти цей ефект», – розповідають у Sobar.

У компанії додають, що провели дослідження на людях і встановили, що Sobar може знижувати пікову концентрацію алкоголю до 50%. 

У Sobar пояснюють, що головне застосування Sobar – при споживанні алкоголю в колі спілкування. У відео проєкту наводять ситуацію: ви збираєтеся з друзями на вечерю, але маєте справи після цього, тому не хочете пити занадто багато. У такому разі вживання Sobar заздалегідь допоможе випити мінімальну кількість алкоголю з мінімальним вплином на ваш стан, кажуть виробники.

Утім, виробник попереджає, що споживання батончика не має здатності повністю виводити алкоголь і не може вплинути на алкоголь, який уже є в організмі. Додає, що до споживання алкоголю треба ставитися відповідально і не сідати за кермо на підпитку. 

Замовити Sobar можна на сайті. Упаковка з 12 штук коштує 30 доларів. В асортименті смаки з горіхом і медом, білим шоколаом і мигдалем, а також із кавою.

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка та ілюстрації: Sobar