Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Це ірландське віскі, витримане у бочках для піно-нуару. Його створив зірка «Парку Юрського періоду»

Ірландське віскі, що пройшло заключний процес витримування у бочках для вина сорту піно-нуар, випустив виробник Samuel Gelston’s. Це співпраця бренду з зіркою фільмів «Парк Юрського періоду» та «Полювання на дикунів» Семом Нілом.

«Це віскі є результатом спільної роботи двох кузенів: власника Samuel Gelston’s Джонні Ніла та Сема Ніла, актора та винороба з Нової Зеландії. Кузени об’єднали дві половини родини, щоб з’єднати й смаки та аромати двох півкуль», – розповідають виробники.

Сем Ніл
Джонні Ніл

Родина Ніл працює з виробництвом алкогольних напоїв з середини XIX століття, розповідає Джонні Ніл. «Ми з Семом продовжуємо справу у різних частинах світу. Я зосереджений на виробництві артизанальних спиртних напоїв на основі локальних інгредієнтів, а Сем присвятив майже 30 років вирощування супепреміального піно-нуару. Уперше за 150 років ми об’єднали експертизи двох частин родини, щоб створити неймовірно солодке, медове ірландське віскі», – додає керівник Samuel Gelston’s. 

Віскі пройшло процес потрійної дистиляції, протягом 19 місяців його витримували у бочках для бурбону і впродовж 21 місяця – у бочках з французького дуба від виноробні Сема Ніла, які раніше використовували для дозрівання у винному регіоні Нової Зеландії Центральному Отаго. 

Замовити віскі можна на сайті Samuel Gelston’s. Вартість пляшки – 30 фунтів. 

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Samuel Gelston’s