Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Це сервіс, у якому працівники сфери гостинності можуть скаржитися на дискримінацію і домагання

Онлайн-сервіс Back of House запустила барменка і співзасновниця барів Tayer + Elementary  (Лондон) і Himkok (Осло) Моніка Берґ. Його мета – дати можливість працівникам сфери гостинності давати анонімний фідбек керівникам, включно з чутливими темами на зразок домагань чи дискримінації. 

«Це безкоштовний сервіс, який дає можливість отримувати анонімний фідбек від вашої команди. Таким чином можна запобігти дискримінації, домаганням чи іншим неприємним ситуаціям», – розповідають на сайті. «Робота повинна бути захищеним простором, і наш сайт покликаний допомогти вашій команді комунікувати про делікатні ситуації», – додають в Back of House.

Спочатку Берґ запустила Back of House у межах закладу Tayer + Elementary, який вона заснувала разом із партнером Алексом Кратеною. Після успішного тестування сервіс вирішили зробити доступним для всіх охочих. «Ми працюємо в одній із найкращих індустрій у світі, але водночас вона одна з найскладніших. На жаль, це також сфера, у якій неприйнятна поведінка чи дії інколи залишаються непоміченими. Тому ми вирішили відкрити нашу платформу для використання в інших закладах», – коментує Берґ The Spirits Business.

У сервісі пропонують зареєструватися компаніям, які працюють в сфері HoReCa. Після цього керівник закладу чи готелю може відкрити доступ до анонімної форми для членів колективу. 

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Tayer + Elementary