Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Додаток Jigger з 1000 рецептів коктейлів створив український розробник

Мобільний додаток Jigger: Cocktail Drink Recipes із рецептами класичних коктейлів запустив львівський розробник Олег Засадний. Безкоштовний додаток уже доступний для завантаження на платформах iOS та Android, розповідає Barout засновник. 

«Мені брат подарував шейкер і він довго лежав без діла. Та згодом я вирішив побути барменом у друга на дні народження. Так сподобалося, що почав робити коктейль-паті вдома і на роботі», – розповідає Barout Засадний.

Додає: аналогів на ринку мобільних додатків досить багато, але він вирішив створити більш зручний спосіб готувати коктейлі вдома. «На вигляд мені не подобався жоден інший схожий додаток, тому вирішив спробувати написати сам із функціоналом, який буде зручний мені і моїм друзям», – пояснює розробник.

У бібліотеці Jigger понад тисяча рецептів коктейлів. Особливостями додатку є можливість фільтрувати змішані напої за інгредієнтами, міцністю та характеристикам смаку. Окрім того, є опція додати наявні у користувача напої у бар – і додаток згенерує можливі поєднання для коктейлів.

Наразі додаток працює тільки в англомовній версії. «Так буде щонайменше пів року. Якщо братися за переклад українською, це треба робити правильно», – додає у коментарі Засадний. 

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру