Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Дивіться серію лайвів на підтримку барменів від Angostura

Серію лайвів в Instagram запустив виробник преміального рому та біттерів House of Angostura.

Щодня з понеділка по п’ятницю о 17:00 за київським часом глобальний амбасадор Angostura Даніеєль Джонс виходитиме наживо з онлайн-кампанією House Lockdown на підтримку барменів у час пандемії коронавірусу. Переглядати лайви можна за цим посиланням.

«Кампанія House Lockdown спрямована на підтримку міжнародній спільноті барів і представників індустрії гостинності, а також обміну креативними ідеями для домашнього приготування коктейлів», – розповідають в House of Angostura.

Розробив виробник програму спільно з агенцією Artisan Spirits та командою амбасадорів бренду з 15 країн, включно з Україною, Францією та Німеччиною. Наприклад, у програмі вже взяла участь бренд-амбасадорка Angostura в Україні Марина Левадна.

Щодня в Instagram Данієля Джонса проводитимуть стріми, що складають з кількох частин. Починає програму Джонс із рубрики Brighter Side, у якій ділиться міркуваннями на тему позитивного мислення. Також у програмі рубрики про фітнес у домашніх умовах та спілкування з друзями бренду – від зіркових бартендерів до власників закладів й амбасадорів.

Окрім того, в програмі передбачили інтерактивний елемент: глядачам пропонують ділитися своїми рецептурами коктейлів, позначаючи публікації в соцмережах хештегом #HouseLockdown. Кожного понеділка Данієль відбирає три найцікавіші рецепти, автори яких зможуть приєднатися до амбасадора в стримі для персонального майстер-класу. 

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Angostura