Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Фестиваль Ukrainian Craft Spirits & Whiskey відбудеться в Києві у жовтні

Фестиваль крафтових міцних напоїв Ukrainian Craft Spirits & Whiskey відбудеться 10-11 жовтня на київському майданчику Галерея мистецтв «Лавра». 

Організатори Асоціація крафтових дистиляторів України називають подію «найбільшим в Україні фестивалем ексклюзивних крафтових міцних напоїв». Додають: «Це унікальна можливість зустрітися з місцевими експертами віскі й виробниками крафтових міцних напоїв. Ми познайомимо вас з напоями, які ви не побачите на полицях магазинів».

Усього готуються представити понад 50 видів напоїв від більш як 30 виробників. Зокрема, це крафтові українські віскі, джини, абсенти, ром, фруктові та зернові дистиляти, настоянки, наливки та крафтові коктейлі, уточнюють організатори.

У програмі передбачили майстер-класи, дегустації та воркшопи. Також готують крафтовий магазин, макет крафтової віскокурні та аукціон бочок. «Фестиваль пройде у форматі вільного спілкування, інтерактивних дегустацій, лекцій, нетворкінгу виробників, а також смачної їжі і приємної атмосфери», – кажуть організатори.  

За попереднім продажем квиток на 10 жовтня можна придбати по 350 гривень. У вартість входить дегустаційний келих з гідом по фестивалю, дегустаційні сети, презентації від винокурів, а також лекції та презентації.

Коли:

субота, 10 жовтня, 12:00-22:00 – неділя, 11 жовтня, 12:00-22:00

Де:

Галерея мистецтв «Лавра», вулиця Лаврська, 7-В

Скільки коштує:

10 жовтня: 350 грн (попередній продаж),  400 грн (у день події); 11 жовтня: 100 грн (попереднійі продаж), 150 грн (у день події)

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Асоціація крафтових дистиляторів України
Афіша: Ukrainian Craft Spirits & Whiskey