Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Ще принаймні 15 років Finlandia Vodka. Brown-Forman продовжили співпрацю з фінським виробником

Нову угоду про співпрацю до 2035 року підписали компанія Brown-Forman та фінський державний виробник Altia Industrial, повідомляють виробники Finlandia Vodka.

Altia – виробник алкоголю з Фінляндії, що належить державі. У 2000 році Altia продали 45% бренду Finlandia Vodka американській компанії Brown-Forman. У 2002 році Brown-Forman придбали частку у ще 35% бренду Finlandia Vodka. Два роки потому компанія стала повноцінним власником бренду.

За умовами договору, Altia виробляє у Фінляндії продукцію Finlandia Vodka, також виробник є дистриб’ютором продукції Brown-Forman на ринку Скандинавії. У свою чергу, Brown-Forman відповідає за глобальні маркетинг і дистрибуцію Finlandia Vodka. Дійсна угода була підписана до 2025 року, але сторони вирішили подовжити її до 2035 року. 

«Ми раді продовжити нашу довгострокову стратегічну співпрацю з Borwn-Forman. Використовуючи наші спільні компетенції та досвід, ми можемо продовжувати покращувати наші процеси», – коментує керівник Altia Industrial Ханну Туомінен. «Ми задоволені Altia як нашим близьким партнером та виробником Finlandia Vodka», – додають у Brown-Forman.

Однією із цілей на наступний період співпраці Finlandia Vodka визначають скорочення вуглецевого сліду на потужностях виробництва до 0% до 2025 року. Уже зараз фінський виробник горілки перероблює 99% відходів та користується власними екологічними джерелами енергії, додають у компанії.

Підписуйтеся на Barout у Telegram – збираємо всі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Finlandia Vodka