Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

20 млн людей пообіцяли не сідати за кермо напідпитку. Це співпраця Diageo та «Формули-1»

Перші підсумки спільного проєкту з «Формулою-1», присвяченого проблемі водіння у нетверезому стані, підбила компанія Diageo. Виробник Johnnie Walker, Tanqueray і Bulleit за десять років роботи проінформував про небезпеку водіння напідпитку 20 мільйонів людей.

Порушувати цю тему Diageo продовжує із зірками «Формули-1», обличчям програми є дворазовий чемпіон «королівських перегонів» Міка Хаккінен. Заходи у межах ініціативи вже провели у 60 країнах на чотирьох континентах.

«Це фантастично – відчувати підтримку нашої кампанії. Як амбасадор я радий, що 20 мільйонів людей пообіцяли ніколи не сідати за кермо після вживання алкоголю. Я сподіваюсь на продовження нашої роботи та продовження підтримки цього меседжу», – коментує фінський гонщик Хаккінен.

До 2025 року Diageo хоче довести загальну кількість обіцянок не вживати алкоголь перед тим, як вести автомобіль, до 50 мільйонів.


Раніше Barout писав про придбання Diageo «першого безалкогольного дистильованого напою». Також ми розповідали, хто став новим амбасадором Diageo Reserve в Україні.


Обкладинка: Diageo