Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Жіноча регбійна команда з Японії – у рекламі Guinness

Гравці жіночої збірної Японії з регбі стали зірками нової реклами бренду пива Guinness.

«Ця команда пройшла всі перепони на своєму шляху і здобула перемогу. Дивіться надзвичайну історію піонерів жіночого регбі – від стартового свистка до останньої краплі», – анонсують ролик.

Історія команди Liberty Fields – це розповідь про групу регбісток, які досягнули успіху у спорті на найвищому рівні попри упередження та соціальний устрій Японії 1980-х років. До того ж команда працювала на основних місцях роботи, а також без тренера та медиків.

«У 1989 році в Токіо про жіноче регбі майже ніхто не чув. З цих жінок сміялися. Але вони побороли всі ці перепони – і врешті багато членів команди представили свою країну на чемпіонаті світу», – додають в Diageo.

«Це було у час, коли харрасмент, сексуальний чи іншого штибу, був данністю. Чоловіки хотіли бачити жінок по-своєму: молодими, красивими та готовими залишити роботу заради шлюбу. При цьому жіночі команди не визнавали як офіційні. Але ми продовжували боротися, тому що не хотіли програвати. Ми хотіли, щоб суспільство прийняло – цей спорт можуть любити не лише чоловіки, а й жінки», – каже учасниця команди Мс Кісіда.


Це продовження серії роликів Made of More («Зроблені з більшого») від бренду, що належить Diageo.

Раніше Guinness зняли ролики про двох сестер, які протистоять одне одній у регбійних матчах національних команд Англії та Шотландії, а також Ґарета Томаса – першого професійного регбіста, який здійснив камінг-аут.


Раніше Barout розповідав про найдорожчі у світі бренди пива, а також найдешевше пиво у світі.

Також ми писали про нестандартні рекламні кампанії Hendrick’s Gin і Fentimans.


Обкладинка: Guinness