Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Це просто кросівки від Jack Daniel’s

Сім прототипів кросівок під брендом віскі Jack Daniel’s створив дизайнер The Shoe Surgeon. Уперше взуття показали на виставці Complex Con 2019.

Дизайнер Домінік Шамброун провів певний час на батьківщині бренду в Лінчбурзі, Теннессі, аби повністю зануритися в ідентичність Jack Daniel’s.

«Якщо у мене та Jack Daniel’s є спільний знаменник, то це майстерність. У нас є взаємна повага до праці одне одного, і кінцевий результат повинен підкреслювати кожну деталь нашої співпраці», – каже Шамброун.

Основою для семи видів кросівок стали ключові елементи бренду: «Дистилерія», «Пляшка», «Зерно», «Вугілля», «Бочка», «Мед» і «Кейв-Спрінгс».

У виробництво надійде кілька моделей, визначать їх за допомогою онлайн-голосування на сайті Complex.com, яке почнеться наприкінці серпня. Тоді компанія виготовить обмежену серію кросівок.


Jack Daniel’s – це перша зареєестрована у США дистилерія. Серед продуктів компанії – Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Whiskey, Gentleman Jack Double Mellowed Tennessee Whiskey і Jack Daniel’s Single Barrel Tennessee Whiskey.

The Shoe Surgeon – це нішевий виробник кросівок, відомий за співпрацею з НБА, Леброном Джеймсом і Майклом Джорданом.


Обкладинка: The Shoe Surgeon