Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Кафе з морозивом «Умка» перезапустили на Подолі: взимку воно працюватиме як глінтвейня

Заклад «Умка: кафе з морозивом» на Подолі в холодну пору року працюватиме як глінтвейня M.U.G., повідомляє bit.ua з посиланням на засновника мережі В’ячеслава Шестаковського.

У кафе продовжать спеціалізуватися на морозиві власного виробництва, але взимку тут пропонуваимуть і глінтвейн. «Просто ми вирішили трохи поекспериментувати, тому почали роботу у форматі “2 в 1” і пропонуємо тепер на Подолі як морозиво, так і глінтвейн», – розповідає Шестаковський. 

У M.U.G. пропонують класичний глінтвейн, а також смородиновий та гранатовий. «Варимо глінтвейни за нашою класичною рецептурою: з живого вина, ніяких порошків або готових сумішей із магазину. Тільки справжнє натуральне вино, в яке ми додаємо спеції та свіжі фрукти, — жодних соків або смакових замінників», – додає засновник «Умки». 

Також в асортименті класичний і грушевий пунш, а також ег-ног із пряним гарбузом.

Фактично мережа перенесла формат глінтвейні, який протягом двох років працював у магазині «Всі. Свої» на Хрещатику і нещодавно припинив роботу. Окрім того, глінтвейн ввели й у в іншому кафе «Умка» на вулиці Костьольній. 

Обкладинка та фото: «Умка»