Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Keller Bar відновили в промзоні на Подолі. Заклад не працював протягом трьох років

Майданчик електронної музики та бар Keller Bar відновили після більш як трьох років від закриття першої локації на Подолі. Команда знайшла приміщення на території колишнього ливарного цеху Експериментального механічного заводу на вулиці Кирилівській.

«Чому ми вирішили відновити Keller? Тому що нам бракувало цього закладу в місті, до того ж хотілося зробити щось своє. Врешті-решт, ми вже давно працюємо в цій сфері, розвивали відразу кілька майданчиків, але хотілося мати своє місце, де можна було б рости й прогресувати», – розповідають The Village Україна співзасновники Анна Шурпач, Денис Коваль, Олег Ачилов і Наталія Сакун. 

Якщо у першому Keller Bar було 82 м², то на новій локації – близько 500 м². «Не було завдання знайти велике приміщення, було завдання знайти нову локацію, бо на старій не склалися стосунки з орендодавцями. Просто шукали місце, яке сподобається. Тут нам сподобалося відразу», – кажуть у Keller Bar. 

На території основний танцювальний майданчик під накриттям і бар. Загалом простір може вмістити до 800 людей.

На барі Keller пропонують напої на основі Jagermeister, а також Aperol Spritz та «Горілку з журавлиновим соком». Незабаром також запустять кухню. 

У липні майданчик працював в режимі адаптованого карантину: не більше однієї людини на 5 м², вечірки влаштовували з 19:00 до 23:00, також випробували формат денних заходів. З 1 серпня працюють і після 23:00. «Зараз працюємо в ручному режимі. Комісія ухвалює рішення на тиждень, ми розуміємо, як працюємо протягом тижня. Тоді чекаємо наступного рішення», – кажуть власники Keller Bar. 

На осінь Keller Bar планує запуск ще двох приміщень: окремих зал у колишніх приміщеннях цехів: у будівлі поряд із баром і в підвальному просторі.

Коли:

п’ятниця, субота, неділя

Де:

м. Київ, вулиця Кирилівська, 71


Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка та фото: Костянтин Гузенко для The Village Україна, Ігор Тишенко