Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Класичні коктейлі, текіла й преміальні напої: тренди на 2021 рік від Bacardi

Головні тренди в барній індустрії та коктейльній культурі на 2021 рік спрогнозували в щорічному звіті Bacardi Limited.

Основними тенденціями власники брендів Bacardi, Martini та Grey Goose бачать продовження тренду на приготування коктейлів удома, розвиток преміального сегменту алкогольних напоїв і відновлення інтересу до класичних коктейлів у барах. 

Відео Bacardi-Limited

«Класичні коктейлі повернуться – але з ухилом у футуризм. Ми вже навчилися готувати коктейлі вдома, тож, коли бари знову повернуться, ми чекатимемо, щоб наші улюблені бармени й місця дивували нас новими поєднаннями, варіаціями та смаками. […] Якщо раніше вміння бартендера вимірювалися рівнем міксології, то бармен майбутнього – передусім про алхімію та переворот звичних уявлень», – коментує Мартін Реймонд керівник консалтингової фірми The Future Laboratory, яка підготувала звіт разом із Bacardi Limited.

Продовження тендецій прогнозують і з слабоалкогольними напоями та екологічними технологіями приготування. Зростання очікують від категорій текіли, темного рому й мескалю, особливо в преміальному ціновому сегменті.

У смакових вподобаннях шанувальників коктейлів Bacardi Limited ставлять на пряні, димні, суперсолодкі та гіркуваті смаки.

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Bacardi