Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Коктейль на честь ветеранів другої світової війни створив власник Lyaness

Благодійний коктейль на честь ветеранів другої світової війни і 75-й річниці закінчення війни створив власник Lyaness Раян Четіявардана. Коктейль Victory Fizz став співпрацею бартендера із виробником готових до споживання коктейлів Tails Cocktails, повідомляє Drinks International.

Обмежена серія з 75 пляшок Victory Fizz надійде у продаж 1 травня на сайті Tails Cocktails. Усі прибутки з продажів передадуть на потреби благодійної організації Національної служби здоров’я Сполученого Королівства.

«У розпал пандемії Covid-19 наші медсестри та лікарі стали справжніми героями держави. Ми хочемо підняти келих Victory Fizz за героїв авангарду боротьби з епідемією», – коментує засновник Tails Cocktails Нік Волл. «Між нами і Tails є справжня синергія, за якої ми створюємо видатні напої, водночас піклуючись про важливі справи», – додає Четіявардана.

Серед складників коктейлю – джин Bombay Sapphire, чай English Breakfast RAF від виробника Rare Tea Company, а також вермуту, вербени лимонної та полуниці. Пропонують подавати коктейль із тоніком та огірком як гарніром. 

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Tails Cocktails