Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Коктейлі Baby Yoda почали продавати у США

Коктейлі, присвячені персонажу Baby Yoda з серіалу «Мандалорець» у кінематографічному всесвіті «Зоряних війн», почали продавати у США, повідомляє Mashable. 

Одразу кілька барів у США почали продавати змішані напої, які візуально нагадують загадкового персонажа, ім’я якого поки не розкривають, офіційно називаючи лише як «Дитя». Утім, прихильники попкультури вже назвали персонажа Baby Yoda – за аналогією з персонажем Йоди, який уперше з’явився на екрані ще в першій трилогії «Зоряних війн». 

Наприклад, у барі The Lux Central в американському штаті Арізона готують коктейль Lux Baby Yoda, який є твістом на Gin Flip. Прикрасив бартендер коктейль гарніром із яблук, які нагадують вуха персонажа. «Люди просто шаленіють від нього. За один вечір я приготував коктейль, певно, 15 разів», – цитує Fox Los Angeles бармена The Lux Central Семмі Блека. 

У закладі The Sheridan Room, у свою чергу, пропонують коктейль Baby Yoda як твіст на Gimlet. «Ми досягнули піку інтернету з нашим Gimlet Baby Yoda», – написав бар в Instagram.  

Підтримав флешмоб також виробник барного обладнання Kegworks – компанія не пошкодувала підтримати образ персонажа і фірмовим вбранням. 

Також скуштувати версії коктейлю Baby Yoda пропонують заклади в Нью-ЙоркуСан-Дієго та Остіні.  

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Kegworks