Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Конкурс коктейлів Drunk Octopus Wants To Fight анонсували «БарменДиктат» і Jura

Конкурс коктейлів для українських барменів оголосили представники бренду Jura в Україні компанія Wine Bureau та заклад «БарменДиктат». Конкурс під назвою Drunk Octopus Wants To Fight анонсували під час лекції та дегустації в закладі від експерта з міцного алкоголю в goodwine Платона Близнюка.

«Команда “БарменДиктат” на чолі з Ашотом Галстяном підготувала анонс конкурсу для барменів та всіх охочих прийняти участь», – розповідають організатори. «Наша головна вимога – коктейль має бути міцним: без міксерів чи лимонного фрешу, щоб коктейль не був кисло-солодким. Також він має містити віскі Jura», – пояснює бар-менеджер БД Галстян. 

Як подати заявку:

  • Підготувати коктейль на основі віскі Jura (щонайменше 45 мл): «Конкурсний коктейль має відноситися до категорії cocktail, він має бути солодким і міцним».
  • Зробити фотографію готового коктейлю разом із пляшкою Jura, викласти її у себе на сторінці в Facebook із хештегами конкурсу #drunkoctopuswantstofight і #Jura. Публікація має містити назву, загальний опис рецепту та його історію. 
  • Надіслати електронний лист з докладною рецептурою коктейлю за адресою: [email protected]

Лист повинен містити:

– Текст «Конкурс » в заголовку,
– фото коктейлю 
– назву коктейлю
– історію
– докладний рецепт («хендмейд», якщо він є, потребує окремого рецепту)
– посилання на вашу публікацію в Facebook
– ПІБ
– місто
– назву бару/кафе тощо, де ви працюєте
– ваш номер телефону

Заявки прийматимуть до 4 липня, відтак оголосять десятьох фіналістів, які візьмуть участь в фінальному раунді 13-14 липня. Головний приз турніру – 20 тисяч гривень. 

Фінал відбудеться в межах двох днів: у перший день відбудуться виступи фіналістів та оголошення переможців, а наступного дня – гостьова зміна трьох призерів у «БарменДиктаті».


Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Jura