Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Loggerhead і Cocktails For You запускають серію відео про барменів-зірок

Серію відео про світових зірок-бартендерів All-Star Bartender Series запускає київський бар Loggerhead і міжнародний сайт про барну культуру Cocktails For You.

Наразі у межах проєкту доступні два відео. Героєм першого випуску став бартендер Мартін Гудак із бару Maybe Sammy в автралійському Сіднеї.

Мартін Гудак готує коктейль Espresso Martiki

«Не секрет, що ми завжди пристрасно ставилися до коктейльної та барної культури світу, тож з’явилася ідея, що допоможе розвитку бартендерів. Завдяки відео, знятим у Loggerhead, ми хочемо візуалізувати професійні навики зіркових бартендерів з усього світу. І таким чином – навчати, надихати та розважати глобальну барну спільноту», – кажуть автори проєкту All-Star Bartender Series.

«Ми знімаємо відео у Loggerhead за допомогою нашого продакшну Artishock Gang. Спочатку була ідея знімати українських барменів і розповідати таким чином про коктейльну культуру нашої країни. Але згодом ми вирішили додати топових бартендерів з усього світу. Для нас це буде можливість внести барменів з України та світу в один контекст», – додає співзасновник Loggerhead Артем Скапенко.

У другому епізоді All-Star Bartender Series – Данієль Джонс, представник виробника House of Angostura.

Творці планують випускати нові епізоди регулярно – раз на три тижні.


Обкладинка: Artishock Gang Production