Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Меттью Макконахі і Wild Turkey відкрили еко-будинок з баром в Австралії. Його можна орендувати

Екологічний будинок з улюбленими елементами декору лауреата «Оскара» Меттью Макконахі відкрив виробник бурбону Wild Turkey в Австралії, пише AD.

Партнер і креативний директор Wild Turkey Макконахі, відомий, наприклад, за роллю у серіалі «Справжній детектив», власноруч розробив дизайн невеликого будинку під назвою «Резерв». Реалізацією проєкту займався туристичний стартап Unyoked. 

«Мене завжди захоплювала краса природи Австралії. Покладаю надію, що проєкт The Reserve надихне австралійців на те, щоб знову повернутися до природи – як до антидота швидкому темпу життя», – цитує видання Макконахі.

Хижу в австралійському регіоні Новий Південний Уельс побудували за двома принципами: вона має дозволяти орендаторам відійти від звичного ритму життя у великому місті та допомагати зберігати природу, кажуть у Wild Turkey.

Світлина Семмі Хокера

Приміром, у будинок інтегрували сонячні батареї та інші відновлювальні джерела енергії, але свідомо не підключили Wi-Fi. Окрім того, Макконахі додав у проєкт улюблені витвори мистецтва: збірку есе Ральфа Волдо Емерсона, «Найкращого продавця у світі» Оґа Мандіно та альбом Боба Ділана “Highway 61”, який можна послухати на вінтажному програвачі. Окрім того, у «Резерві» знайшли місце для прихованого бару з продукцією Wild Turkey. 

Приймати заявки на оренду житла почнуть у грудні. Організатори проєкту додають, що частину прибутків пожертвують на потреби асоціації, яка відповідає за природні парки Австралії.

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка та фото: Wild Turkey