Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

На 350% за 25 років виросли продажі коктейлів у Британії

На 350% за 25 років виросло споживання коктейлів і лікерів у Великій Британії, повідомляє The Spirits Business із посиланням на дані британського уряду від місцевого виробника побутової техніки Leisure. 

Це дослідження зміни поведінки британських споживачів за чверть століття, яке базували на вивченні кількості придбаної продукції за тиждень однією людиною. 

Категорія «Міцні алкогольні напої» за цей часовий проміжок зросла на 200%. Також динаміку продемонстрували галузі виробництва сої, протеїнової продукції, мінеральної води, морозива, пасти, рису, птиці та піци.

Водночас на цьому часовому проміжку зниження об’ємів продажів категорій сухого молока, печінки, консервованого лосося та сала. 

«Наше споживання харчових продуктів кардинально відрізняється від звичок наших предків. Дослідження підтверджує зміни в тому, що стосується доступності продуктів у Британії», – розповідає маркетинг-директор Leisure Віджай Бардваж. Додає, що вплинуло на це покращення логістики, науковий прогрес та підвищення рівня освіченості щодо харчової продукції у Британії.