Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Обмеження на роботу закладів зняли у Львові

Обмеження на роботу закладів зняли у Львові, повідомляє заступник мера міста Андрій Москаленко.

«На позачерговому засіданні міської комісії ТЕБ і НС прийняли рішення щодо послаблення карантинних заходів, у зв’язку із покращенням епідситуації у місті», – йдеться у повідомленні Львівської міської ради. 

«Два тижні тому було прийняте рішення, відповідно до якого можна було, аби десять людей перебували у приміщенні. Вчора ж були зняті будь-які обмеження на перебування. Відповідно, заклади громадського харчування, готелі, спортивні зали, фітнес-центри, фактично, відновлюють свою діяльність від сьогоднішнього дня у повноцінному форматі, але за дотримання карантинних умов. Зокрема, ми говоримо про дезінфекцію, прибирання приміщення, забезпечення дистанції тощо», – пояснив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко.

Скасували у Львові й обмеження на роботу закладів громадського харчування до 22:00: «Рекомендація щодо роботи закладів громадського харчування до 22 години була прийнята на державному рівні, і ми справді уникали багатьох некоректностей. Якщо відвідувачі приходили у 21:50 по каву, то їх не виганяли в 22:00. Тому заклади зможуть працювати, відповідно до того режиму роботи, який в них є визначений. Справді була рекомендація, якщо заклад може, організовувати роботу до десятої, але вчорашнім рішенням ця рекомендація була вже знята. Тому заклади можуть працювати у повноцінному режимі».


22 червня міська влада Києва дозволила відновити роботу барам і ресторанам усередині приміщень – після понад трьох місяців карантину.

1 липня КМДА заборонила закладам працювати після 22:00, мотивуючи це підвищенням рівня захворюваності в Києві.

6 липня голова КМДА Віталій Кличко заявив на брифінгу, що бари і ресторани можуть відновити роботу після 22:00. Протокол регіональної комісії оприлюднили за дві доби після заяви голови КМДА.


Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Львівська міська рада