Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

$50 000 відповідальному бармену: конкурс The Collective Spirit уперше проведуть в Україні

Конкурс барменів Tahona Collective Spirit від виробника текіли Olmeca уперше проведуть в Україні. Про це повідомляє менеджер барної спільноти Pernod Ricard Ukraine Максим Матушкін.

Україну обрали як однією з країн, у яких вперше проведуть конкурс, за результатами флешмобу у соціальних мережах. Матушкін каже, що Україна посіла друге місце у світі за підписниками, які хотіли реалізувати проєкт у своїй країні.

«Уже зовсім скоро, у вересні, ми оголосимо офіційні умови конкурсу. Його переможець у березні 2020 року поїде в Мексику представляти свій проєкт і боротися за 50 000 доларів на його реалізацію», – додає представник Pernod Ricard Ukraine. Уже зараз відомо, що взяти участь у конкурсі зможуть резиденти України, які зараз мають чинну позицію бармена. Брати участь можуть окремі учасники та команди з двох людей.

Основна мета конкурсу – зробити індустрію напоїв більш екологічною та відповідальною. Зокрема, серед можливих напрямків конкурсу «Повторне використання матеріалів та апсайклінг», «Використання ресурсів і відходів» та «Довкілля».

«Olmeca пропонує барменам з усього світу придумати проєкт, які буде сприяти покращенню індустрії гостинності, у якій ми працюємо», – пояснює Матушкін. Додає, що у конкурсі важливі і навики бармена, і вміння презентувати своє бачення.



Обкладинка: Olmeca