Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Це «безалкогольне шардоне» від ізраїльського виробника

«Безалкогольне вино» Wine Essence Water почав продавати ізраїльський виробник O.Vine, пише Neat Pour. Напої вже доступні для продажу в США.

«Міленіали хочуть купувати органічні продукти, створені компаніями, що поважають довкілля. До того ж молоді люди п’ють дедалі менше алкоголю. Тож ми розглядаємо O.Vine як перспективний проєкт для ринку Сполучених Штатів», – цитує видання американського дистриб’ютора O.Vine.

Ізраїльський виробник запустив першу лінійку «винної води» у 2018 році. Наприкінці червня 2019-го її доповнили двома новими видами: «Каберне совіньйон» і «Шардоне».

Смаки напоїв описують як «темний фруктовий аромат із нотою шоколаду і тарту» та «тон лайму та яблука» відповідно. Додають, що вони мають «низький рівень калорій, високий рівень антиоксидантів, а також легкий і свіжий смак».

Напої виготовляють за принципом апсайклінгу – інфузуючи воду шкіркою та насінням винограду, які залишилися після процесу виробництва вина. У такий спосіб можна використовувати відходи виробництва виноробень, а не забруднювати ними довкілля, кажуть в O.Vine.


Обкладинка: O.Vine