Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

P2B Cocktail Station: перезапуск P2B Bar біля Золотих воріт

Заклад P2B Bar перезапускають як P2B Cocktail Station. Вечірка-запуск формату з новою коктейльною картою відбудеться в п’ятницю, 13 березня. 

«P2B Bar оголошує перезавантаження! Ми набралися мудрості, досвіду, сил і всіляких модних штучок, а також доповнили команду сімейним підрядом відчайдушних барменів з Одеси», – розповідають Barout у закладі. 

Концепцію P2B Cocktail Station побудували навколо ідеї з метрополітеном: «Це ваша, як то кажуть, кінцева станція. Станція метро, із якої краще не виходити, поки не скуштуєш усі напої з коктейльної карти».

Додають, що за коктейльну карту тепер відповідає подружжя Олексій Прачко та Валерія Борзенко. У P2B Cocktail Station кажуть, що у карті зробили ставку на «мікси родом із дитинства». «Здавалося б, де дитинство, а де алкоголь. Але ми руйнуємо стереотипи. У нас є коктейлі зі смаками VHS, 1 вересня, маминого киселю та навіть першого кохання».

Коктейль September First (160 грн), наприклад, готують на джині з нотами чаю та квітів. «Коктейль переносить тебе у той ранок, коли ти нарядний стояв із букетом квітів для класної керівниці, але ще не знав, наскільки прекрасний час на тебе чекає». Коктейль VHS (160 грн), названий на честь формату відеокасет, у свою чергу, готують з ягодами та ніжною пінкою. Окрім того, пропонують класику на зразок Negroni та Old Fashioned – від 160 до 190 гривень.

 З барної карти

Intimate – 160 грн

Circus – 160 грн

Yo-Yo – 160 грн

Grandpa Wealth – 170 грн

 

Jalisco Flower – 160 грн

White Rabbit – 160 грн

Formidable – 180 грн

Strickt – 160 грн

Як і раніше, у P2B пропонують до коктейлів замовити страви грецької кухні: наприклад, в асортименті фалафель (85 грн), хумус із пітою (85 грн), сир халумі-гриль (95 грн), сувлакі (105 грн) і «Грецький салат» (120 грн). 

Частиною комплексу залишився P2Bus – бар в автобусі на літньому майданчику закладу. Окрім того, нововведенням після перезапуску стало відкриття P2B Hostel: «Якщо ти загуляв/ла чи до тебе приїхали заморські гості, тепер можна розміститися у затишному красивому хостелі прямо над баром». У хостелі пропонують загальні кімнати, а також номери для двох людей і сімей. 

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Відкриття: п’ятниця, 13 березня, 20:00

Адреса: вулиця Гончара, 38-А

Обкладинка та фото: P2B Cocktail Station