Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Перші 50 переможців конкурсу барменів від Jameson

Перших 50 переможців конкурсу барменів від виробника ірландського віскі Jameson оголосили в українському представництві бренду. Усього в межах конкурсу виробник виплатить більш як пів мільйона гривень українським барменам, кажуть в Jameson.

«Бренд Jameson запускає соціальну ініціативу в Facebook і Instagram для підтримки професійних барменів на карантині. За результатами активації буде обрано більше 100 переможців, які отримають грошовий приз сумарно 550 000 гривень», – розповідають представники бренду.

Jameson в Україні запустив соціальну ініціативу #JamesonBarAtHome в соцмережах Facebook та Instagram. «Мета кампанії – закликати представників українського барменського ком’юніті не втрачати надію та позитив, продовжувати займатися своєю справою, нехай і вдома, та підтримати в цьому своїх колег», – пояснюють в Jameson.

«Бармену достатньо підтвердити набуття повноліття та підтвердити останнє місце роботи, заповнивши анкету. Далі зняти відео з приготуванням коктейлю на основі віскі Jameson та викласти в соціальну мережу Facebook або Instagram з хештегом #JamesonBarAtHome», – пояснюють алгоритм у Jameson.

У результаті випадковим чином обрали 50 переможців, кожен з яких отримає грошову винагороду у розмірі 5 000 гривень. Ще 50 переможців оголосять 27 квітня. Окрім того, журі вибере п’ять найкращих барменів, які отримають суперприз – по 10 000 гривень.

Олексій Ляхов

Анастасія Жигалюк

Віктор П’ятов

Максим Паплінський

Юрій Верес

Валентин Слободянюк

Олександр Пархоменко

Єгор Карбан

Сергій Плохой 

Роман Іохім

Андрій Тростенок

Павло Ріга

Ернест Прудниченко

Михайло Паплінський

Олег Лапайчук

Тертишний Сергій

Іван Полікарпчук

Ігор Заїко

Максим Зубенко

Олексій Перепелиця 

Дмитро Невмериченко 

Дмитро Копилов

Олександр Янчак

Сергій Дудін

Андрій Фокін

Павло Лаврухін

Назар Тиміцький

Владислав Сорокін

Євгеній Соколов

Сергій Кармизов

Ігор Короленко

Ярослав Кашуба

Дмитро Шовкопляс

Назар Прокопенко

Володимир Швецов

Анастасія Виноградова

Тимур Ярмак

Богдан Супрун

Артем Юрченко

Андрій Ілик

Рустам Мороз

Роман Прокопів

Андрій Маликін

Євгеній Савін

Михайло Сафонюк

Анастасія Лазарєва

Сергій Слюсар

Леонід Решетняк

Роман Доронін

Олег Попіль

«Якщо учасник не виграв 17 квітня (перший етап оголошення переможців), він може потрапити в 50-ку переможців 27 квітня. Поборотися за суперприз у розмірі 10 000 грн зможе кожний учасник, незалежно від виграшу в перших етапах активації», – додають в Jameson. П’ятірку переможців оголосять 30 квітня.

 Усі правила можна переглянути за посиланням.

  • Раніше Barout розповідав про допомогу від Jameson американським барменам на карантині.
  • Також ми писали про ініціативи, покликані побороти коронавірус та його наслідки, від материнської компанії Jameson Pernod Ricard.
  • Також ми висвітлювали пожертвування на боротьбу з коронавірусом і його наслідками від Diageo, Bacardi, Campari Group і Brown-Forman, а також ініціативи LVMH і найбільшого виробника алкоголю Тайваню з протистояння коронавірусу.

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Jameson