Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Президент виробника текіли Volcan De Mi Tierra очолить новий австралійський бренд

Мельбурнський виробник алкоголю TSI хоче вийти у категорії австралійських напоїв з агави – проєкт очолить Трент Фрейзер, який раніше працював у Moet Hennessy.

У LVMH Фрейзер запускав мексиканський бренд текіли Volcan De Mi Tierra, а також працював віце-президентом виробника шампанського Dom Perignon.

«Трент Фрейзер побудував Volcan з нуля протягом шести років. Його спадщина – це розвиток одного з найповажніших брендів текіли у світі. Успіх Трента на LVMH говорить сам за себе. Він є ідеальною людиною для керівництва та формування розвитку можливостей нашої австралійської агави», – коментує генеральний директор TSI Дрю Фейрчайлд.

В австралійському проєкті Фрейзер відповідатиме за розвиток бренду та його вихід на міжнародний ринок, він почне роботу над новим брендом уже у вересні.

Як пише Spirits Business, наразі TSI вирощує понад 50 тисяч рослин блакитної агави на фермі та планує вирощувати близько мільйона рослин.

TSI планує побудувати винокурню, яка використовуватиме альтернативну енергію, а повномасштабне виробництво хочуть запустити вже в середині 2023 року.

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру