Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Прибутки виробника Cointreau впали на 4,7% за пів року

На 4,7% за перше півріччя фінансового року знизилися прибутки французької компанії Remy Cointreau, виробника коньяку Remy Martin та лікеру Cointreau. Зафіксували прибутки на рівні 138,3 мільйона євро.

За період з квітня по вересень компанія зафіксувала продажі на рівні 523,9 мільйонів євро –на 0,6% менші, ніж за аналогічний період торік. Remy Cointreau пояснювали це низкою причин, включно з проблемами ритейлерів у США і відтоком туристів із Гонконгу через політичні протести, що тривають в країні.

Утім, підрозділ міцних алкогольних напоїв і лікерів Remy Cointreau зафіксував зростання на рівні 4,9%. Зокрема, у компанії пов’язують це зі збільшенням попиту на лікер Cointreau на ринку Сполучених Штатів, а також продажами St Remy і Mount Gay у Європі та Канаді.

Зростання зафіксував і коньячний дім House of Remy Martin – 2,1% в органічному вимірі. Позитивно вплинули на це запуски напоїв Louis XIII і Tercet, додають у компанії.

У Remy Cointreau додають, що стратегічним завданням компанії є преміумізація виробництва. Виробник хоче генерувати 60-65% обороту зі спиртних напоїв вартістю від 50 доларів за пляшку.

Підписуйтеся на Barout у Telegram – збираємо всі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Cointreau