Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

У Hendrick’s Bar нове коктейльне меню: Curiosity

Київський бар Hendrick’s Bar запустив нове експериментальне коктейльне меню під назвою Curiosity.

«Ми вирішили показати актуальні техніки роботи на прикладі цілого меню. За нашим баром давно закріпився статус експериментального, ми працюємо з різними техніками обробки продуктів», – коментує бартендер Hendrick’s Bar Владислав Ходак.

Меню складається з трьох розділів: Fermentation («Ферментація»), Distillation («Дистиляція») і Texture («Текстура»).

«Ми показали, що можна кардинально змінювати смак інгредієнтів і за допомогою цього створювати нові поєднання, а також використовувати в коктейлях ті продукти, які не типові в нашій індустрії», – додають у Hendrick’s Bar.

До прикладу, з розділу Fermentation можна спробувати коктейль B Ferment з сиропу лактоферментованих бананів, змішаного із пряним ромом, кордіалом Umix Star та персиковим лікером.

Також тут пропонують коктейль Magic Mushroom з розділу Distillation. Його готують на основі дистиляту з лаванди та грибів шиїтаке, ісландської горілки, лікеру Cherry Brandy власного приготування та кордіалу Umix Shine.

З розділу Texture радять спробувати Negroni Colada, який описують як класичний Negroni зі зміненою консистенцією завдяки техніці емульгації. За допомогою цієї техніки рідину та кокосову олію змішують в однорідну текстуру.

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Hendrick’s Bar