Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Українець вперше став суддею міжнародної барної премії Spirited Awards

Співвласник київського бару Parovoz Speak Easy Дмитро Шовкопляс став першим українцем у суддівському комітеті міжнародної барної премії Spirited Awards від європейського регіону. Це премія, заснована організаторами барного шоу Tales of the Cocktail.

«Для мене це честь та можливість на міжнародному рівні ділитися інформацією про те, що відбувається в Україні – про таланти, бари і проєкти нашої країни», – коментує Шовкопляс BAROUT. 

Дмитро Шовкопляс на Tales of the Cocktail 2017

Шовкопляс став одним із 30 суддів європейського регіону премії, він долучився до таких представників індустрії, як Алекс Кратена, Моніка Берґ, Едді Рудзінскас, Каріна Сото Веласкес і Бабіс Каідалідіс. Представник України уточнює, що подати заявку на цьогорічні номінації може кожен охочий, прийом уже розпочали за посиланням.

Цьогоріч через пандемію, втім, Spirited Awards не будуть визначати традиційний список найкращих барів світу. Але можна проголосувати в номінаціях на зразок «Найкраща книга про культуру коктейлів чи міцних напоїв», «Найкращий новий коктейль чи книга коктейлів» та «Піонер індустрії», у якій відзначають фахівців галузі, що досягнули успіху попри соціальні, расові та економічні бар’єри.


Spirited Awards – це щорічна премія, яка вважається однією з найбільш престижних в індустрії барів та коктейльній культурі. Заснували її організатори барного шоу Tales of the Cocktail, церемонія нагородження переможців традиційного відбувається на шоу в Новому Орлеані.


Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Дмитро Шовкопляс