Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Український виробник джину почав виготовляти санітайзери для рук

Тимчасово перепрофілювати виробництво на виготовлення санітайзерів для рук вирішив крафтовий український виробник джину Gin Number 5. Виробник продаватиме дезінфектори за собівартістю на час карантину через пандемію коронавірусу, розповідають у Gin Number 5 Barout.

«Gin Number 5 тимчасово перепрофілює виробництво з метою виготовлення санітайзерів для рук. Ми пропонуємо дезінфектор за собівартістю, наша мета забезпечити якнайбільшу кількість людей якісним засобом захисту», – розповідають виробники. 

Санітайзери продають у пляшках по 100 мілілітрів, вони мають міцність 67%. У складі 88% джин, гліцерин, перекис водню та вода. «Ми сподіваємося, що при використанні нашого санітайзеру, відчувши аромат справжнього джину, у вас виникне бажання спробувати Gin Number 5», – додають виробники.

Вартість санітайзера – 72 гривні. Мінімальна кількість для замовлення – 4 штуки. Доставляють по Україні через сервіс «Нова Пошта» за рахунок клієнта. 

У Gin Number 5 кажуть, що ухвалили рішення після того, як побачили приклад великих алкогольних компаній, які також частково перевели виробництво на виготовлення антисептиків. 

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: Таїсія Куденко для Barout
Фото: Артем Лупанчук