Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Veterano Coffee відкрили перший заклад із баром

Перший заклад із повноцінним баром відкрила мережа кав’ярень Veterano Coffee, заснована ветераном АТО Володимиром Шевченком. Компанія входить у Veterano Group, що об’єднує бізнеси, засновані ветеранами АТО.

«У першу чергу це місце, де зручно та приємно перебувати – з відкриття о 08:00 та до останньої хвилини перед закриттям о 22:00 (поки що). Це місце, куди зранку можна заскочити на каву із сендвічем чи кішем на сніданок, у середині дня провести ділову зустріч за обідньою кавою та одним із трьох супів, а ввечері можна посидіти за келихом вина чи одним з дванадцяти класичних алкогольних коктейлів», – розповідає Шевченко.

За запуск бару відповідав бартендер Ярослав Фетісов (Veterano Bar). У коктейльній карті також класичні коктейлі на зразок Negroni (125 грн), Whiskey Sour (128 грн), Daiquiri (128 грн), Old Fashioned (135 грн) і Boulevardier (135 грн).

Також пропонують Gin & Tonic (85 грн), Aperol Spritz (123 грн) та Espresso Tonic (135 грн). Окрім того, готують глінтвейн (90 грн).

Заклад розташували під Києвом, він розташований неподалік від магазину «Епіцентр». «Ми вважаємо, що околиці столиці нічим не гірші за центр і набагато більше потребують таких закладів», – розповідає засновник Шевченко.

Коли:

08:00-22:00 (будні), 09:00-22:00 (вихідні)

Де:

м. Київ, вулиця Жовтнева 77-А


Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка та фото: Veterano Coffee