Щоб сторінка завантажувалася коректно, рекомендуємо відімкнути Adblock у браузері.
Поділитися на facebook
Поділитися на twitter

Як заклади можуть працювати під час карантину: ілюстровані правила роботи

Набір ілюстрованих рекомендацій для закладів громадського харчування та інших комплексів під час карантину створила українська студія графічного дизайну nammi. Це ілюстрований перелік рекомендацій головного санітарного лікаря України щодо роботи закладів у перший період пом’якшення карантиних заходів. Завантажити набір можна на сайті.

«covid_kit – це набір готових проілюстрованих оголошень з рекомендаціями для відвідувачів ресторанів, кав’ярень, перукарень, салонів краси та стоматологій у період карантину», – розповідають творці проєкту.

«Ми прочесали актуальні рекомендації від МОЗ щодо надання послуг в умовах боротьби з поширенням вірусу. і зробили з них витяг правил, яких мають дотримуватись відвідувачі ресторанів, кав’ярень, перукарень, салонів краси та стоматологій у період карантину. Усе [повністю] безкоштовно і зроблено для того, щоб ви могли оперативно проінформувати своїх клієнтів та себе», – додають в проєкті.

Наприклад, можна завантажити ілюстровані правила роботи літніх майданчиків під час першого етапу пом’якшення карантинних закладів, а також загальні правила роботи закладів у час карантину.

На сайті проєкту можна обрати правила, завантажити їх і роздрукувати. «Усі макети безкоштовні до завантаження та мають формат А3. Ви можете роздрукувати їх як у поліграфії, так і власноруч (для А4 зменшіть макет пропорційно в налаштуваннях друку)», – пояснюють в nammi.

Підписуйтеся на Barout у Telegram – там усі головні новини і тексти про барну культуру

Обкладинка: nammi